Vinterio бележи началото на нова ера в дървесните повърхности. Продуктовата линия създадете нов външен вид, изключителен дизайн и е лесна за използване. Нищо не е каквото беше преди - благодарение на находчивостта и новаторските възможности на Vinterio.

С изключение, разбира се на материала: естествена, висококачествена дървесина.

Vinterio се предлага в две продуктови линии – Stratus и Nimbus.

Vinterio Stratus предлага висококачествени повърхности с елегантна и интересна естетичност, постигната от един единствен дървесен вид. Има повтаряща се и постоянна шарка. Тънките линии на Vinterio Stratus създават изненадващ ефект, а свойствата на съответното дърво остават ясно видими. Неговият цялостен изглед е много добре балансиран.

Това прави Vinterio Stratus идеален за приложения, изискващи високо качество е последователната дървесна повърхност с изчистен външен вид.

Vinterio Stratus са предлага в два различни вида: Класик с 16–24 мм ширина на елемента и Супериор с 8–13 мм ширина на елемента.

Vinterio Nimbus съчетава различни видове дървесини за постигане на неограничени възможности при дизайна. Повърхностите могат да бъдат диви и изразителни, класически елегантни или уникални. Клиентите могат да използват Vinterio Nimbus за производството на индивидуални и ексклузивни решения, които са изцяло различни от традиционните дървесни повърхности. Ние можем да гарантираме изключителни и персонализирани Vinterio Nimbus дизайни за нашите клиенти.

Vinterio Nimbus е ексклузивен и уникален продукт от различни видове естествена дървесина с променливи ширини.


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. 1
  2. 2
  3. 3