Добре дошли на интернет страницата на УУДМАТ ЕООД.

Открийте своето вдъхновение от света на дървесината при нас!


Вече над 10 години дружеството ни се занимава с внос и търговия с висококачествени материали, предназначени предимно за мебелната промишленост. При нас може да откриете голямо разнообразие от материали за мебелното производство с европейско качество.

Ние сме директен вносител на дървен материал от Европа и Америка, но същевременно развихме и солидна програма за добив и обработка на локални дървесни видове в България. Дървесината е материал с уникални характеристики. Добре подбраните качествени материали могат да осигурят елитно излъчване, функционалност и дългогодишна употреба на изработените изделия. Повече информация за различните предложения можете на намерите в раздел Дървен материал.

Дружеството ни си партнира успешно с фирми за производство на материали от близки Балкански държави и Европа. От самото начало УУДМАТ ЕООД е изключителен представител за България и на гръцката фирма за производство на фурнировани плочи с основа МДФ, ПДЧ и шперплат - KALTSIDIS Wood Industry SA. Пълната гама на предлаганите фурнири и формати на плоскостите ще откриете в раздел Фурнировани плочи.

За да сме максимално близо до повечето ни клиенти разполагаме със собствени складови бази, разположени в Пловдив, София, Габрово и с.Баня (община Разлог). За улеснение може да доставим материалите и до вашата база.

На тази страница ще намерите необходимата информация за предлаганите от нас материали за мебелната промишленост. Нашата цел е да ви запознаем с техническите характеристики на предлаганите от нас артикули, за да можете да изберете сами подходящото качество на най-добрите цени.

Нашето желание е да предложим на производителите в България материали, които са с европейско качество и същевременно биха намалили себестойността на произвежданите от тях мебели.

При възникнали въпроси с удоволствие ще ви дадем и допълнителна информация - може да се свържете с нас по най-удобния за вас начин - с email от рубрика Контакти или директно по телефона в най-близкия до вас офис .