Мебелна дървесина

Изработката на мебели от масивна дървесина може да се каже, че е непреходна класика. Тя се съчетава добре с всеки друг съвременен материал, но има уникалната способност да внася уют и мекота във всяко жилище, ателие, офис, ресторант или друг тип помещение.

УУДМАТ предлага на своите клиенти различни видове масивна дървесина с качество и размери, насочени към мебелната промишленост. Независимо дали се занимавате със серийно производство или единични поръчки в нашите складови бази може да откриете стандартни дебелини на окрайчени дъски /талпи/ 30, 40, 50 мм, а за някой дървесни видове и до 60-80 мм. Стандартно поддържаме различни дължини за оптимизиране на използването на материала, а ширините са свободни. За по-дизайнерски насочените проекти и любителите на естественото предлагаме и необрязани талпи (янове).

Превърнете "дефектите" на яновете в неповторим ефект. Може да ги използване за направата на масивни плотове и по този начин да впечатлите всички. Независимо дали ще ги обработите натурално с масло или ще развихрите въображението си в комбинация с епоксидна смола в различни цветове, то такива плотове за маси, бюра, шкафове или други мебели ще придадат изискан характер на всяко помещение със своя неповторим чар на естествена дървесина.

Цялата гама дървесина за мебели е технически изсушена до оптимална влажност, за да е готова за незабавна работа.


дъб дъски
от 1560.00 лв.
Бук дъски
от 1800.00 лв.
Дъски
от 1200.00 лв.
Дъски
от 1800.00 лв.
Дъски
от 2160.00 лв.
Дъски
от 960.00 лв.